ENG
11.11.2022.

Tropletovi dani kulture 2022.

"I na zemlji mir ljudima"

Dana 11. studenoga 2022. u našoj je školi održan književni susret na kojem je predstavljen zbornik natječajnih radova "I na zemlji mir ljudima" u sklopu Tropletovih dana kulture. Mladi autori predstavili su svoje uratke te su im uručene pohvalnice i nagrade.

Na početku književnog susreta gosp. Mladen Nikolić, predsjednik HKZ-a Troplet, pozdravio je sve nazočne i čestitao najboljima na uspjehu. Prof. dr. Marko Tokić, jedan od članova prosudbenog povjerenstva, ukratko je predstavio zbornik istaknuvši da je bilo iznimno teško odlučiti o najboljima među stotinama pristiglih radova. Ravnateljica naše škole, profesorica Zdenka Leženić, zahvalila je Tropletu, ali i našoj učenici Petri Milinković, koja je pobijedila na natječaju i time omogućila da se književni susret dogodi baš u Gimnaziji fra Grge Martića.

Program su vodili Karla Markotić i Stanko Bošnjak, za glazbeni ugođaj pobrinuli su se Sara Krtalić, Karla Kraljević, Katarina Barbarić i Ivan Mijić, a za tehnički dio Anteo Vrdoljak. Nakon službenog dijela programa druženje smo nastavili okupljeni oko zajedničkog stola, a svi nazočni mogli su uzeti i tiskani primjerak zbornika izabranih radova.

Powered by
ITO