ENG
28.6.2024.

Svečana dodjela svjedodžbi maturantima, generacija 2020. - 2024.

Danas, 28. lipnja 2024., ispratili smo još jednu, po mnogo čemu posebnu i dragu generaciju maturanta Gimnazije fra Grge Martića Mostar. Uz svjedodžbe o završenom gimnazijskom obrazovanju, zaslužni učenici koji su se svojim radom istaknuli u sekcijama i različitim aktivnostima u našoj školi dobili su i posebna priznanja. Program je vodila Martina Šimunović, a glazbeno su ga obogatile Karla Kraljević i Sara Krtalić. Posebno je emotivan bio govor učenice generacije 2024. godine Antonije Bošković koji vam donosimo u cijelosti:

“Poštovana ravnateljice, profesorice i profesori te svi djelatnici naše škole, dragi učenici i prijatelji, velika mi je čast i zadovoljstvo obratiti vam se kao učenica generacije, ali i u ime svih maturanata. Ove četiri godine prošle su tako brzo, ali ostavile možda i najviše traga na oblikovanju svih naših osobina. Izišli smo kroz ova vrata i sazrijevajući postali mladi ljudi.
Hvala mojim roditeljima, koji su moj najveći oslonac. Uvijek su vjerovali u mene i bili mi potpora. Draga razrednice, teško se riječima zahvaliti za sav Vaš trud i razumijevanje u ove četiri godine. Uvijek ste me motivirali i ohrabrivali. Bili ste nam neopisiva sigurnost i u svakom trenutku za nas i s nama.
Hvala svim profesorima za neumorno i strpljivo prenošenje znanja, a pogotovo svih životnih lekcija. Svatko od vas i čini dio moga uspjeha. Trudit ćemo se svaki vaš savjet i poticaj ponijeti u život. Dobili ste u ruke kist, svaki dan bio je jedan potez, a četiri godine izgradile su ovu sliku koju gledamo danas. Svim učenicima želim puno uspjeha i radosti. Nadam se da će nam se ispuniti svi snovi i da ćemo dohvatiti željene ciljeve. Posebno zahvaljujem svom 4. b na svakoj uspomeni, druženju i riječima ohrabrenja, uvijek ste mi bili podrška.
Pred nama je novo putovanje i izazovi, ali zato su tu naša znatiželja i upornost koju smo ponijeli iz ove škole. Hvala još jednom!”

Sretno, dragi naši maturanti, i ne zaboravite da ćete uvijek, ma gdje bili, biti Grgina djeca!

Powered by
ITO