ENG
13.6.2023.

Grgijada - najbolja zabava za kraj nastavne godine

Kako na najbolji način obilježiti kraj nastavne godine nego već tradicionalnom Grgijadom. Naime, 13. lipnja 2023. održana je IV. Grgijada, športske igre Gimnazije fra Grge Martića. Ekipe su činili učenici prvog,
drugog i trećeg razreda uz posebnu ekipu profesora i naše pedagoginje. Uz već tradicionalne igre pred ekipama su bili i novi izazovi. U jednoj od igara članovi razrednih ekipa prenosili su novčiće slamkom pri čemu su se i jako zabavili. Nova je i igra glazbenih stolica u kojoj su naši finalisti plesali valcer te time i odlučili o pobjednicima, a poredak je bio sljedeći:
1. mjesto - II. b (titula pobjednika IV. Grgijade);
2. mjesto - II. c;
3. mjesto - II. e.
Naši maturanti pomogli su u organizaciji, animaciji i suđenju na čemu smo im jako zahvalni. Dokazali su i pokazali privrženost svojoj školi te da su i bili i da će zauvijek ostati Grgina djeca. Svi natjecatelji bili su iznimno motivirani znajući da ih očekuju vrijedne nagrade koje su osigurali sponzori ovogodišnje Grgijade: Katarina d.o.o., Karting klub, slastičarnica Dora, Kraš, Podravka, Leda i pekarnica Suncokret, kojima od srca zahvaljujemo. Idući tjedan počinju upisi. Pridružite nam se jer vas fra Grgina gimnazija čeka otvorena srca! Ako želiš biti najbolji, budi u društvu najboljih!

 

Powered by
ITO