Obavijest

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Zbog krizne situacije nastale širenjem koronavirusa organiziran je alternativni oblik nastave. Služit ćemo se svim dostupnim elektroničkim načinima komunikacije i tako prezentirati nastavno gradivo koje će biti prilagođeno okolnostima u kojima smo se našli. Nastavni sat trajat će 30 minuta prema rasporedu kako ga objavljujemo.
Svi su učenici dužni uključiti se u rad, onako kako će to od njih zahtijevati njihovi razrednici i predmetni profesori. Svi oni učenici koji nisu u mogućnosti uključiti se u virtualnu nastavu, neka se obrate svojim razrednicima koji će naći način kako postupiti dalje.
Roditelji su dužni poticati djecu da prihvate okolnosti rada. Također, potrebno je nadzirati rad djece i pomoći im koliko se god to može.
Najbitnija su nam naša/vaša djeca i njihova sigurnost, stoga s punim pravom zahtijevamo od sviju nas da damo od sebe najviše što možemo.
Profesori Gimnazije fra Grge Martića Mostar s punom profesionalnom i ljudskom odgovornošću pristupaju svomu radu i na raspolaganju su vam za sve upute vezane za nastavne sadržaje.
Ovakav oblik komunikacije i nastave na snazi je do daljnjega. O svim bitnim promjenama učenici će biti pravodobno obaviješteni.
U nadi da ćemo pobijediti ovu situaciju i pošast koja nam prijeti, srdačno vas sve pozdravljam i zahvaljujem na razumijevanju
ravnateljica GfGM Zdenka Leženic
Comments are closed.