Ispraćaj u mirovinu

 

5. listopada 2012. godine povodom Dana učitelja djelatnici Gimnazije fra Grge Martića svečano su u mirovinu ispratili tri djelatnice Škole koje su svojim požrtvovnim radom doprinijele napretku cijele naše zajednice.

Na svečanom ručku upriličenom u restoranu poduzeća Aluminij d.d. djelatnici Škole simbolično su se buketima cvijeća zahvalili prof. Dunji Buhovac, prof. Selmi i prof. Đurđici Kordić na njihovu doprinosu u radu Gimnazije te dobroj volji i entuzijazmu kojima su pomagali u ostvarivanju školskih programa i brojnih akcija tijekom cijelog radnog vijeka.
Ravnateljica Ljiljana Krešić održala je prigodni govor u kojem je istaknula važnost rada prosvjetnih djelatnika koji su uvijek spremni doprinositi razvoju humanog, socijalnog i intelektualnog društva, a pritom je posebno naglasila neumornost u radu profesorica koje zasluženo odlaze u mirovinu. Ravnateljica je izrazila nadu i želju da se suradnja i prijateljstvo s dragim kolegicama i dalje nastave, a prof. Dunja, prof. Selma i prof. Đurđica, koje su se potom obratile skupu, istaknule su svoju emotivnu povezanost s Gimnazijom fra Grge Martića i želju da ostanu u bliskoj vezi s njenim djelatnicima te da i dalje podržavaju rad Škole.

 

5

5. listopada 2012. godine povodom Dana učitelja djelatnici Gimnazije fra Grge Martića svečano su u mirovinu ispratili tri djelatnice Škole koje su svojim požrtvovnim radom doprinijele napretku cijele naše zajednice.. listopada 2012. godine povodom Dana učitelja djelatnici Gimnazije fra Grge Martića svečano su u mirovinu ispratili tri djelatnice Škole koje su svojim požrtvovnim radom doprinijele napretku cijele naše zajednice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You must be logged in Log in »