Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 35 gostiju i nema prijavljenih članova

Sekcije

Naziv

Voditelj sekcije

Literarno - recitatorska sekcija Marina Rozić
Novinarska sekcija Vanja Majerski 
Klub Engleskog jezika Zlata Sarić 
Debatni klub Anamarija Ivanković 
Glazbena sekcija  Ubavka Prusina Prašo 
Likovna sekcija  Branko Kovačić  
Sekcija borilačkih vještina 
Sportska sekcija  Lazar Raguž, Mario Goluža
Civitas  Jagoda Pujić 
Ekološka sekcija  Marijana Goluža 
Volonterska sekcija  Antonija Čerkez, Ksenija Ljubić 
Klub matematičara Anita Cvitanović 
Mirsada Pravdić
Ljilja Drljo
Web dizajn Silvija Ćorić Džidić
Klub književnika Ivana Aničić

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Svi znamo da su vještine efikasna upravljanja osobnim financijama važne za uspjeh pojedinca. Donosimo informacije o novcu koje su bitne za srednjoškolce.

  • Svakodnevni odlazak u školu učenicima nosi mnoga pitanja, između ostalog se pitamo „Što obući za školu?“. Iako nam se naizgled čini kako se ovim pitanjem bave samo djevojčice, riječ je o temi koja već neko vrijeme potiče žustre rasprave. O istoj raspravljaju ne samo roditelji i djeca, profesori i ravnatelji, nego i brojni hrvatski dizajneri odjeće. Dok su jedni mišljenja kako bi današnji školarci trebali nositi uniforme, drugi se oštro protive tome i zagovaraju model prema kojem djeca u školu nose one odjevne predmete koje najviše vole.

  • U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica po prvi će se puta održati „Filozofski café“, radionica za srednjoškolce. Radionica će se održati u subotu, 3. veljače 2018. godine, u sobi za sastanke na 1. katu Knjižnice pod voditeljstvom profesorice Sanje Suton, a u suradnji s obrtom Mudro drvo. Filozofski je café oblik filozofske prakse koja potiče i promiče vlastito i javno, slobodno, kritičko i kreativno mišljenje.

  • Prost, izopačen i razoran – takvim je bijela Amerika u početku smatrala rock'n'roll. Međutim, duboko ukorijenjena u povijest, nova se glazba pojavila da bi se održala, te nije postala tek trendom koji se olako odbacuje, što su pokazala i desetljeća koja su uslijedila.

  • Književni susret pod nazivom Čitaj! (Čitam da bih pisao, pišem da bih čitao) održat će se u utorak, 21. studenoga 2017. od 18 do 20 sati, u u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu.