Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 56 gostiju i nema prijavljenih članova

Razredni odjeli

 

 

Razredni odjeli po smjenama s popisom razrednika

II. s m j e n a

IIIa

Antonija Ćavar

I a

Silvija Ćorić Džidić

III b

Vanja Majerski

I b

Anita Cvitanović

III c

Marina Mihalj

Ic

Ivica Raguž

III d

Danijela Martinac

III e

Silvija Ćorić Džidić

III f Dejana Bošnjak    
       

I. s m j e n a

IIa

Mladenka Markotić

IV a

Anamarija Ivanković

II b

Darija Blažević

IV b

Marijana Goluža

IIc

Sandra Kozomara

IV c

Ivana Aničić

II d

Vesna Konjevod

IV d

Ksenija Ljubić

II e

Zorica Rončević

IV e

Ines Markotić

 

 

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Ulazak u svijet visokog obrazovanja jedna je od najvažnijih prekretnica u životu mladih ljudi. Kako bi budućim studentima i njihovim roditeljima, ali i široj javnosti, pružila informacije o prijelazu u sustav visokog obrazovanja, vrstama visokih učilišta i studijskih programa te važnosti akreditacije i izbora kvalitetnih studijskih programa, Agencija za znanost i visoko obrazovanje izradila je promotivni video spot.

  • Čitate li ovaj tekst zato što vas brine pati li vaš prijatelj, član obitelji ili možda vi od nekog oblika poremećaja hranjenja? Poremećaj hranjenja je ozbiljna bolest koja ima ozbiljne posljedice na fizičko i psihičko zdravlje. Slijedi opis najčešćih oblika poremećaja hranjenja i upute kako prepoznati rane znakove tog poremećaja i pomoći sebi ili bliskoj osobi. U tekstu koji slijedi saznajte i najčešće mitove vezane uz ovu bolest te kome se obratiti za pomoć.

  • Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj drugu godinu zaredom organizira skup #MladiEU2018 - veliko multimedijsko druženje više od 500 mladih srednjoškolaca iz čak 25 hrvatskih srednjih škola, koje će se istovremeno održati na četiri lokacije u Hrvatskoj: Zagrebu, Splitu, Slavonskom Brodu i Krku u petak, 11. svibnja 2018. godine s početkom u 10 sati.

  • Pojam tolerancija dolazi od grčke riječi tolerare, što znači podnositi. Ona podrazumijeva snošljivost i uvažavanje tuđih ideja, stavova i načina života. Biti tolerantan znači biti osviješten o različitosti u odnosu na nas same i prihvaćanje toga u svakodnevnom životu. Uz ovaj se pojam vežu i slični pojmovi kao što su stereotipi i predrasude.

  • Hrvatska školska zaklada, najveća hrvatsko-američka organizacija za stipendiranje nadarenih studenata u domovini raspisala je natječaj za izbor novih stipendista. Stipendije mogu dobiti studenti koji ovog proljeća završavaju gimnaziju ili srednju školu te namjeravaju upisati prvu godinu studija na jednom od hrvatskih sveučilišta.