Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 5 gostiju i nema prijavljenih članova

Vrijeme održavanja sekcija

NAZIV AKTIVNOSTI

TERMIN ODRŽAVANJA

Dan u tjednu i vrijeme     

Literarno - recitatorska sekcija

Utorak, 19.00

Novinarska sekcija

Ponedjeljak, 19.00

Klub Engleskog jezika

Ponedjeljak, 18.55

Debatni klub

Utorak, 13.30

Glazbena sekcija        

Utorak, 13.30

Likovna sekcija

Srijeda, 13.30

Borilačke vještine

Ponedjeljak i petak, 11.05 - 12.00

Športska sekcija

Petak, 13.45

Civitas

Utorak, 19.00

Ekološka sekcija

Utorak, 18.50

Volonterska sekcija

Ponedjeljak, 19.00

Klub matematičara

Ponedjeljak, 19.00

Svaki drugi ponedjeljak, 12.45 - 14.25

Utorak, 12.45

Web dizajn

Ponedjeljak, 18.55

Klub Književnika

Ponedjeljak, 12.45

 

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Svi znamo da su vještine efikasna upravljanja osobnim financijama važne za uspjeh pojedinca. Donosimo informacije o novcu koje su bitne za srednjoškolce.

  • Svakodnevni odlazak u školu učenicima nosi mnoga pitanja, između ostalog se pitamo „Što obući za školu?“. Iako nam se naizgled čini kako se ovim pitanjem bave samo djevojčice, riječ je o temi koja već neko vrijeme potiče žustre rasprave. O istoj raspravljaju ne samo roditelji i djeca, profesori i ravnatelji, nego i brojni hrvatski dizajneri odjeće. Dok su jedni mišljenja kako bi današnji školarci trebali nositi uniforme, drugi se oštro protive tome i zagovaraju model prema kojem djeca u školu nose one odjevne predmete koje najviše vole.

  • U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica po prvi će se puta održati „Filozofski café“, radionica za srednjoškolce. Radionica će se održati u subotu, 3. veljače 2018. godine, u sobi za sastanke na 1. katu Knjižnice pod voditeljstvom profesorice Sanje Suton, a u suradnji s obrtom Mudro drvo. Filozofski je café oblik filozofske prakse koja potiče i promiče vlastito i javno, slobodno, kritičko i kreativno mišljenje.

  • Prost, izopačen i razoran – takvim je bijela Amerika u početku smatrala rock'n'roll. Međutim, duboko ukorijenjena u povijest, nova se glazba pojavila da bi se održala, te nije postala tek trendom koji se olako odbacuje, što su pokazala i desetljeća koja su uslijedila.

  • Književni susret pod nazivom Čitaj! (Čitam da bih pisao, pišem da bih čitao) održat će se u utorak, 21. studenoga 2017. od 18 do 20 sati, u u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu.