Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 37 gostiju i nema prijavljenih članova

Raspored nastave

 

 

Nastava počinje 5. rujna 2016. godine, a završava 14. lipnja 2017. godine. Za učenike završnih razreda nastava završava 23. svibnja 2017. godine.

Nastava se ustrojava i izvodi u 35 petodnevnih nastavnih tjedana i 175 nastavnih dana za učenike I., II. i III. razreda, a za završne razrede nastava se ustrojava i izvodi u 32 petodnevna nastavna tjedna i 160 nastavnih dana, ukoliko se realiziraju sadržaji predviđeni godišnjim planom i programom rada škole.

Prvo polugodište počinje 5. rujna 2016. godine, a završava 23. prosinca 2016. godine. Drugo polugodište počinje 11. siječnja 2017. godine, a završava 14. lipnja 2017. godine.

Zimski odmor učenika počinje 27. prosinca 2016. godine, a završava 10. siječnja 2017. godine. Proljetni odmor učenika počinje 13. travnja 2017. godine, a završava 21. travnja 2017. godine. Ljetni odmor učenika počinje 15. lipnja 2017. godine.

 

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Ulazak u svijet visokog obrazovanja jedna je od najvažnijih prekretnica u životu mladih ljudi. Kako bi budućim studentima i njihovim roditeljima, ali i široj javnosti, pružila informacije o prijelazu u sustav visokog obrazovanja, vrstama visokih učilišta i studijskih programa te važnosti akreditacije i izbora kvalitetnih studijskih programa, Agencija za znanost i visoko obrazovanje izradila je promotivni video spot.

  • Čitate li ovaj tekst zato što vas brine pati li vaš prijatelj, član obitelji ili možda vi od nekog oblika poremećaja hranjenja? Poremećaj hranjenja je ozbiljna bolest koja ima ozbiljne posljedice na fizičko i psihičko zdravlje. Slijedi opis najčešćih oblika poremećaja hranjenja i upute kako prepoznati rane znakove tog poremećaja i pomoći sebi ili bliskoj osobi. U tekstu koji slijedi saznajte i najčešće mitove vezane uz ovu bolest te kome se obratiti za pomoć.

  • Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj drugu godinu zaredom organizira skup #MladiEU2018 - veliko multimedijsko druženje više od 500 mladih srednjoškolaca iz čak 25 hrvatskih srednjih škola, koje će se istovremeno održati na četiri lokacije u Hrvatskoj: Zagrebu, Splitu, Slavonskom Brodu i Krku u petak, 11. svibnja 2018. godine s početkom u 10 sati.

  • Pojam tolerancija dolazi od grčke riječi tolerare, što znači podnositi. Ona podrazumijeva snošljivost i uvažavanje tuđih ideja, stavova i načina života. Biti tolerantan znači biti osviješten o različitosti u odnosu na nas same i prihvaćanje toga u svakodnevnom životu. Uz ovaj se pojam vežu i slični pojmovi kao što su stereotipi i predrasude.

  • Hrvatska školska zaklada, najveća hrvatsko-američka organizacija za stipendiranje nadarenih studenata u domovini raspisala je natječaj za izbor novih stipendista. Stipendije mogu dobiti studenti koji ovog proljeća završavaju gimnaziju ili srednju školu te namjeravaju upisati prvu godinu studija na jednom od hrvatskih sveučilišta.