Download zona

DOWNLOAD ZONA

Posjete

Ko je na portalu: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

Raspored nastave

 

 

Nastava počinje 5. rujna 2016. godine, a završava 14. lipnja 2017. godine. Za učenike završnih razreda nastava završava 23. svibnja 2017. godine.

Nastava se ustrojava i izvodi u 35 petodnevnih nastavnih tjedana i 175 nastavnih dana za učenike I., II. i III. razreda, a za završne razrede nastava se ustrojava i izvodi u 32 petodnevna nastavna tjedna i 160 nastavnih dana, ukoliko se realiziraju sadržaji predviđeni godišnjim planom i programom rada škole.

Prvo polugodište počinje 5. rujna 2016. godine, a završava 23. prosinca 2016. godine. Drugo polugodište počinje 11. siječnja 2017. godine, a završava 14. lipnja 2017. godine.

Zimski odmor učenika počinje 27. prosinca 2016. godine, a završava 10. siječnja 2017. godine. Proljetni odmor učenika počinje 13. travnja 2017. godine, a završava 21. travnja 2017. godine. Ljetni odmor učenika počinje 15. lipnja 2017. godine.

 

Prenosimo

www.skole.hr - Vijesti
  • Svi znamo da su vještine efikasna upravljanja osobnim financijama važne za uspjeh pojedinca. Donosimo informacije o novcu koje su bitne za srednjoškolce.

  • Svakodnevni odlazak u školu učenicima nosi mnoga pitanja, između ostalog se pitamo „Što obući za školu?“. Iako nam se naizgled čini kako se ovim pitanjem bave samo djevojčice, riječ je o temi koja već neko vrijeme potiče žustre rasprave. O istoj raspravljaju ne samo roditelji i djeca, profesori i ravnatelji, nego i brojni hrvatski dizajneri odjeće. Dok su jedni mišljenja kako bi današnji školarci trebali nositi uniforme, drugi se oštro protive tome i zagovaraju model prema kojem djeca u školu nose one odjevne predmete koje najviše vole.

  • U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica po prvi će se puta održati „Filozofski café“, radionica za srednjoškolce. Radionica će se održati u subotu, 3. veljače 2018. godine, u sobi za sastanke na 1. katu Knjižnice pod voditeljstvom profesorice Sanje Suton, a u suradnji s obrtom Mudro drvo. Filozofski je café oblik filozofske prakse koja potiče i promiče vlastito i javno, slobodno, kritičko i kreativno mišljenje.

  • Prost, izopačen i razoran – takvim je bijela Amerika u početku smatrala rock'n'roll. Međutim, duboko ukorijenjena u povijest, nova se glazba pojavila da bi se održala, te nije postala tek trendom koji se olako odbacuje, što su pokazala i desetljeća koja su uslijedila.

  • Književni susret pod nazivom Čitaj! (Čitam da bih pisao, pišem da bih čitao) održat će se u utorak, 21. studenoga 2017. od 18 do 20 sati, u u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu.